Informatie

– TRANSLATE TO ENGLISH –

trouwfoto bos trouwen bruiloft - Angela Bloemsaat PhotographyWEDDING

Hoe tof dat jullie de liefde gaan vieren! Mijn werk is altijd een feestje en ik vind het super dat jullie mij overwegen als jullie fotograaf. Ik ben te boeken vanaf € 1550* voor 6 uur fotografie inclusief een mini-verrassingsalbum & een USB met alle bewerkte foto’s in hoge en lage resolutie (zonder watermerk). Ik kan 6 tot max. 14 uur op de bruiloft fotograferen. In de maanden november t/m april fotografeer ik ook korter dan 6 uur. Willen jullie meer weten over mijn werkwijze en tarieven, dan stuur ik jullie graag mijn online brochure. Ik zie dan heel graag je berichtje tegemoet via het contactformulier . Ik zie jullie berichtje graag verschijnen!

Angela Bloemsaat Loveshoot Nederland Petten strand

LOVESHOOT & BOUDOIR

Een loveshoot, verlovingssessie of boudoir shoot kost € 275* en duurt 1 tot 1,5 uur. We zullen een plek kiezen die bij jullie/jou past om gezellig en relaxt foto’s te maken. Jullie krijgen minimaal 30 – 40 professioneel bewerkte foto’s in hoge en lage resolutie binnen 3 weken. Via een online gallery kunnen jullie de foto’s downloaden en zelfs delen!

Destination photographer Angela Bloemsaat wedding barcelona spain (8)

TROUWEN IN HET BUITENLAND

Yes please! Ik hou van reizen en fotograferen dus dit past mij perfect! Ook heb ik ervaring met Destination Weddings, dus jullie kunnen dit met een gerust hart aan mij overlaten. Indien gewenst kan ik je ook advies geven of in contact brengen met weddingplanners die hierin gespecialiseerd zijn. Zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden? Ik lees jullie bericht heel graag! Vul het contactformulier in. Ik lees jullie graag!

* Eerste kilometers vanaf Bant (bruiloft 100km en loveshoot/boudoir 30km) zijn inbegrepen. Daarna € 0,25 per gereden km.
Deze prijzen zijn geldig vanaf 1 januari 2018 en kunnen zonder officiële bevestiging te allen tijde gewijzigd worden zonder enige kennisgeving.

trouwen buitenland Frankrijk Angela Bloemsaat photography destination wedding france