Informatie

– TRANSLATE TO ENGLISH –

trouwfoto bos trouwen bruiloft - Angela Bloemsaat PhotographyBRUILOFT

Hoe tof dat jullie de liefde gaan vieren! Mijn werk is altijd een feestje en ik vind het super dat jullie mij overwegen als jullie fotograaf. Als jullie mij boeken ga ik jullie dag vastleggen op een mooie en stijlvolle manier zoals te zien is in mijn portfolio.
Jullie zullen daarna eerst een gallery ontvangen met alle mooie foto’s van jullie dag. Vanuit deze gallery kunnen alle foto’s worden gedownload (zonder watermerk). Als jullie willen kan deze gallery ook gedeeld worden met vrienden en familie. Lekker makkelijk dus!
Vervolgens ontvangen jullie alle hoge en lage resolutie foto’s op een USB-stick in een mooi pakket inclusief een mini-verrassingsalbum. Zo kan je jullie verhaal nog makkelijker showen aan vrienden en familie!

Ik fotografeer vanaf 6 tot max. 14 uur op een bruiloft. In de maanden november t/m april fotografeer ik ook korter dan 6 uur.
Indien gewenst kan ik een second shooter meenemen en we kunnen een pre-shoot doen (loveshoot).

Destination photographer Angela Bloemsaat wedding barcelona spain (8)

Willen jullie meer weten over mijn werkwijze en tarieven, dan stuur ik jullie graag mijn online brochure. Ik hoor dan heel graag meer van jullie dag met al jullie plannen via het contactformulier. Ik zie jullie berichtje graag verschijnen!

TROUWEN IN HET BUITENLAND

Yes please! Ik hou van reizen en fotograferen dus dit past mij perfect! Ook heb ik ervaring met Destination Weddings, dus jullie kunnen dit met een gerust hart aan mij overlaten. Tot nu toe heb ik bruiloften gehad in Noorwegen, Frankrijk, Spanje, Duitsland & Belgie, maar veel meer landen zou ik aan dit lijstje willen toevoegen. Ook andere continenten.
Indien gewenst kan ik je ook advies geven of in contact brengen met weddingplanners die hierin gespecialiseerd zijn.

Neem me mee op jullie avontuur en vul het contactformulier in. Ik lees al jullie plannen graag!

Angela Bloemsaat Loveshoot Nederland Petten strand

COUPLE SHOOT / BOUDOIR SHOOT

Een loveshoot / couple shoot, verlovingssessie of boudoir shoot kan je boeken vanaf 1 uur of 2 uur. We zullen een plek kiezen die bij jullie/jou past om gezellig en relaxt foto’s te maken. Jullie krijgen de foto’s in hoge en lage resolutie binnen 3 weken. Via een online gallery kunnen jullie de foto’s downloaden en zelfs delen! Ik stuur je graag de brochure voor een couple shoot of boudoir shoot met meer details en de prijs. Vraag hem hier aan.