about

Angela
Ik geniet van ons landelijke huis aan de bosrand, maar geniet ook zo nu en dan intens van het tropische Curaçao.
Ik ben gek op mijn man, maar kan ook absoluut niet zonder onze 2 katten.
Ik geniet van lekker eten en soms met een Disaronno als aperitief.
Ik hou van romantiek. Mijn huwelijksaanzoek? Het licht ging uit, keek naar boven en in glow-in-the-dark stond op het plafond: ‘Lieve An, wil jij met mij trouwen?’

Fotografie
Vader kust de bruid ontroerd voordat zij naar het altaar stapt. Oma raakt haar schitterende trouwjurk nog even aan. En een kind huppelt tussen de families en vrienden door in de trouwzaal. Zoveel indrukken, zoveel momenten en zo’n bijzondere dag. Dat leg ik vast als fotografe wanneer jullie de belangrijkste gebeurtenis van je leven vieren.

Bruiloft fotografie in haar meest pure vorm
Ik wil jullie bruiloft fotograferen in haar meest pure vorm. Ik maak een sprekende reportage en vertel jullie liefdesverhaal. Niet iedereen in jullie gezelschap merkt dat ik aanwezig ben, want ik geniet stil mee. Maar ik zit niet stil. Ik zoek die leuke plekjes op om jullie op een foto te laten stralen. Het gaat om connectie tussen jullie, de gasten en de details.

Trouwen: jullie verhaal van a tot z
Als bruiloftsfotografe leg ik graag jullie verhaal vast van a tot z. Soms merken jullie details op in mijn foto’s die je verrassen. Want ze waren je namelijk op zo’n dag niet opgevallen. Mijn dag is geslaagd als ik jullie liefde heb vereeuwigd op de meest pure manier in al zijn spontaniteit.

Past mijn fotografie bij jullie? Ik stuur je graag meer informatie. Vul het contactformulier in of mail mij via info@angelabloemsaat.com. Natuurlijk is het mogelijk om een kennismakingsgesprek te plannen om elkaar beter te leren kennen. Ik kijk uit naar je berichtje!