Over

– TRANSLATE TO ENGLISH –

ANGELA


Ik geniet van ons landelijke huis aan de bosrand, maar ook van het exotische en tropische Curaçao van tijd tot tijd. Ik ben gek op mijn man en kan ik absoluut niet zonder onze twee katten. Ook word ik erg blij van reizen. Zo gaat mijn fotografenhart sneller kloppen van buitenlandse landschappen, vooral van bergen en de azuurblauwe zee.

Natuurlijk hou ik ook van romantiek! Mijn huwelijksaanzoek? Na een heerlijke datenight ging het licht in de slaapkamer uit. En toen ik naar boven keek zag ik op het plafond in glow-in-the-dark letters het volgende staan: ‘Lieve An, wil jij met mij trouwen?’ Nou ik had het niet meer, dat begrijp je 😉

 

FOTOGRAFIE


Een vader kust liefkozend de bruid voor hij wegstapt van het altaar . Oma raakt de schitterende trouwjurk nog even aan. Een kind huppelt lachend tussen de genietende families en vrienden door in de trouwzaal. Zoveel indrukken, zoveel momenten en zo’n bijzondere dag. Dat leg ik vast als fotografe wanneer jullie de belangrijkste gebeurtenis van jullie leven vieren.

Bruiloft fotografie in haar meest pure vorm
Ik wil jullie bruiloft fotograferen in haar meest pure vorm. Ik maak een sprekende reportage en vertel jullie liefdesverhaal. Ik zoek de leuke plekjes op om jullie op een foto te laten stralen. Het gaat om connectie tussen jullie, de gasten en de details.

Destination photographer Angela Bloemsaat wedding barcelona spain (8)

Trouwen: jullie verhaal van a tot z
Als bruidsfotografe leg ik graag jullie verhaal vast van a tot z: een uniek verhaal in beelden. Er zijn altijd foto’s die jullie verrassen, want op zo’n dag gaat alles zo snel en zijn bepaalde dingen jullie niet eens opgevallen. Mijn werk is geslaagd als ik jullie liefde heb vereeuwigd op de meest pure en stijlvolle manier, in al zijn spontaniteit!

CONTACT

Past mijn fotografie bij jullie? Ik stuur je graag meer informatie. Vul het contactformulier in en ik bericht jullie zo snel mogelijk. Natuurlijk is het mogelijk om een kennismakingsgesprek te plannen om elkaar beter te leren kennen. Ik kijk uit naar jullie bericht!